• Livrarea produselor

  Ceasurile Artesis sunt disponibile atât în țară, cât și internațional, și pot fi livrate prin curierat rapid(URGENT CURIER) sau prin posta. Coletul ajunge direct la adresa dumneavoastra intr-un timp scurt ( 24- 48 ore – in zilele lucratoare). Transportul este gratuit pentru comenzi peste 240 lei.

  Livrarile internationale se fac prin Posta Romana (10-14 zile).

  Termenul estimativ de livrare poate varia între 2 și 10 zile lucrătoare, în funcție de numarul de produse comandate, adresa de trimitere a coletului și disponibilitatea produselor pe stoc.

  Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, SC GRAPHOS SRL nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs. Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.Toate obiectele noastre sunt ambalate corespunzator, astfel incat sa se evite deteriorarea lor pe parcursul transportului.

  În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@artesis.ro pentru a analiza starea comenzii.

  Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.  (contact@artesis.ro sau telefonic +40 743.604.671)