Ceasurile de perete ARTESIS – inspirate din tradiție, lucrate cu migală, menite să împodobească!

Motivele populare romanesti incanta ochiul si cumva linistesc sufletul. O armonie a culorilor impresionanta, o cadenta lina de puncte, linii, cruciulite care privite atent spun povesti nebanuite celui care (mai) este dispus sa le asculte si sa le inteleaga. Aceste motive nu au fost probabil niciodata folosite ca decor pentru ceasuri de perete dintr-un motiv lesne de inteles: nu prea erau contemporane. Si nici tocmai compatibile. Cine cosea o ie sau un stergar nu privea la ceas. Traia intr-un ritm de care astazi multora ne e dor si pe care cautam a-l redescoperi.

Astazi privim la ceas, intr-un fel sau altul, mai tot timpul. Si fie ca ne place sau nu, ceasul si masurarea precisa a timpului ne vor insoti atata cat va mai fi timp. De aceea ma gandesc ca daca tot suntem nevoiti sa masuram timpul, sa il urmarim, sa il impartim in fel si chip, macar sa o facem cu placere.

Amintindu-ne de vremea cand timpul zbura fara de ceas si bucurandu-ne ochiul cu povestile, dorurile, sperantele si bucuriile motivelor populare. De aici au aparut Ceasurile ARTESIS.

1 răspunde
  1. sorina says:

    Felicitari pentru idee! Se poate comanda un ceas cu un anumit model, altul decat cele pe care le aveti pe site?

Comentariile sunt închise.